Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Estetunnit

Estetunnit on tarkoitettu tallin vakio ratsastajille. Jos kuitenkin otat kaverisi mukaan ilmoita hänen hyppytaitonsa, ikänsä, pituutensa, kuntonsa asteikolla 4-10 yms. mikä meidän olisi tarpeellista tietää. Vakio ratsastajille ilmainen, muille 50cnt. Jos tunti on alkeiseste tunti, siitä on mainita erikseen, mutta jos tasoa ei ole mainittu, tunnille edellytetään hyvää hevosen hallintaa kaikissa askellajeissa sekä aiempaa hyppykokemusta. Jos tunti on Extraestetunti, sillä vaaditaan jo muurien, viuhkien ja väh. 70cm hyppäämistä, mutta siitäkin mainita erikseen. Jos et tiedä mikä tunti sinulle (tai kaverillesi) sopii, kysy rohkeasti! Saat esittää toiveita hepasta jolla haluat mennä. Kaikilla hevosilla ei kuitenkaan mennä. Katso blogista lisä tietoa hevosista.

 

Alkeiseste pe 18.5., klo 18.30

Extraeste pe 18.5., klo 19.30

 

Kurssit

Järjestämme toukokuussa alkeis-, normi- ja extraestekurssin. Pienemmille myös hoito- ja alkeiskurssi. Kurssit ovat täysin ilmaisia. Jos haluat kesken kurssin siirtyä toiselle kursille, keskustele asiasta kurssinpitäjän (Túlppú tai Hilú) kanssa. Kurssin pitäjä voi sanoa jos sinulla on tarvetta vaihtaa kurssiryhmää. Kurssi tunnit eivät mene ratsastuskortista vaan kurssikortista. Jokaista kurssia on 2 kappaleta, eli jos et jollekin tunnillesi pääse voit mennä sen toisella kurssilla. Kaikille kursseille otetaan max. 8 hlö. Toiveita hepasta saa esittää samalla tavalla kuin estetunneillakin.

  Hoitokurssilla ei tarvitse aiempaa kokemusta hoitamisesta. Pääasiassa pienemmille tarkoitettu, mutta kyllä isotkin saavat tulla!